Vill du ha hjälp att spara via denna batteri app?

Detta är en gratis app som du enkelt kan ladda ner i din mobil och använda dig utav.

Du kommer aldrig behöva oroa dig för att ditt batteri håller på att ta slut. För jag vet inte hur många gånger jag har fått åka hem för att jag har glömt min mobil laddare. Det viktigaste jag har i mitt liv.

Jag minns en gång i tiden när jag var bloggare åt ett företag som hade ordnat en app åt mig. Mina följare laddade ner denna app och följde mig gratis. För varje följare så fick jag betalat för det och det kändes så bra. Jag hade gärna velat fortsätta med detta om företaget hade funnits kvar. Jag tjänade verkligen bra på detta och skulle i dagens läge tjäna dessutom ännu mer då det var snöbollseffekt för mig.

Appen jag vill rekommendera heter Extra Battery som du enkelt hitta på appstore som är helt gratis.

Finns också en video som enkelt beskriver denna app. Kolla in denna video så vet du exakt hur du ska gå till väga och vad du mer kan göra med denna enkla och gratis app.

 

Lycka till med din nya app och skriv gärna tillbaka till mig och berätta vad du tyckte.

2 svar på ”Vill du ha hjälp att spara via denna batteri app?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *