Hur man hittar jobbiga kompisar!

Jag är en mycket bra lyssnare när mina vänner ska prata av sig. För jag anser att jag lär mig inget nytt om bara jag sitter och pratar.

En tjej brukade alltid klaga på en av sina kompisar. Varje gång jag mötte henne visste jag att hon åter skulle klaga på sin kompis. Inte en enda gång sa jag till henne att hon ältade denna kompis för mycket. En dag klagade jag på en person och fick då frågan “var hittar du sådana vänner?” Jag blev så irriterad bara för att jag en gång klagar på en person så skulle hon genast bete sig som om jag var den som alltid klagade på folk. Till svar fick hon “i samma container som du hittade din som du klagar på”

Efter den gången klagade hon inte längre på samma person hela tiden. Letar du verkligen efter jobbiga kompisar så ska du leta efter dem i en container där finns det gott om dem. Skämt och sidor nu ska jag i stället berätta om ett företag som har hand om sophämtning (jobbiga kompisar) och container.

Företaget kallar sig för Junkbusters och de jobbar främst i Uppsala, Stockholm och Malmö. Själv bor jag i Uppsala så för mig hade denna tjänst varit super. Det finns taxi för människor och det finns taxi för skräp och detta är ett skräptaxi. Tänk om man kunde ringa dem även när jobbiga människor hälsar på hade varit toppen.

Jag ska höra med dem hur mycket det kostar att bli av med möbler för de hämtar även upp möbler. Jag vill då inte att möblerna ska slängas för de kan i stället för att transporteras till en återvinningscentral för återvinning så kan de transportera mina möbler till vårt huvudkontor.

2 svar på ”Hur man hittar jobbiga kompisar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *