Terapi metoden för att glömma elaka människor

Nog har vi alla råkat ut för riktigt elaka människor som är tagna från en billig film. Vissa människor kan vara elaka till den grad att man till slut tror att de skämtar.

All trauma i livet handlar egentligen om hur andra människor har behandlat oss dvs elaka människor.

Fast efter ett tag så får man också bevis på att dessa människor inte skämtar. De menar på allvar att de är elaka. I filmen En vampyrs bekännelse så var den lilla docksöta vampyren väldigt elak mot Lestat (spelad av Tom Cruise). Han svar till henne var “du är väldigt, väldigt elak flicka”. För det finns inget annat man kan säga till en elak människa. Man trodde att han skulle säga värsta meningarna, men ha talade bara om för henne att hon är elak och inget annat punkt.

För att också sätta punkt på vissa elakheter i mitt liv så har jag åter besökt Marica Eriksson som behandlar denna typ av trauma också. Det kan låta löjligt i mina läsares öron att jag faktiskt har mycket svårt för elakhet och vänder mig till en specialist i EMI för att få bukt på dessa känslor jag bär.

Attraktionslagen och elakhet

Tar man bort sina känslor kring elaka människor så attraherar man inte in varken den elaka människan mer eller liknande i framtiden. Jag måste göra mig av med människor som är elaka om det ska gå bra för mig i livet. Jag kan inte längre hantera vissa typer av människor. För några år sedan kunde jag hantera det och trodde att det ingick i livet. I dag vet jag att de behöver inte ingå i livet. Det är som att vilja ha tillbaka pesten och medeltiden igen. Vissa tider är helt förbi och så ska förbli. Livet är för kort för att jag ska kunna leva mina dagar men elaka människor.

*Healing
*Husrening/störande energier
*kurser/workshops

2 svar på ”Terapi metoden för att glömma elaka människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *