Därför kommer jag inte kunna träffa Lady Gaga

Johan Carlén är en av Sveriges största kändisfest fixare och bjöd in mig på VIP efterfest på Café Opera. En sluten krets av kända personer skulle ha efterfest tillsammans med Lady Gaga.

Lady Gaga skulle komma till Globen 15 februari för att spela in en konsert. Hon blev sjuk och sjukanmälde sig 2 veckor innan.

Konstigt egentligen att man kan sjukskriva sig 2 veckor innan? Det måste har varit mer än bara en sjukdom som har fått henne till att inte kunna komma till Sverige. Jag frågade Johan när jag fick inbjudan om hon hade ställt in. Än kunde han inte svara på det och senare fick jag ett brev till om att det var inställt att hon var sjuk. Hade gärna velat träffa henne på denna VIP inbjudan på Café Opera.

Längre ner ser ni sponsorerna för denna efterfest.

2 svar på ”Därför kommer jag inte kunna träffa Lady Gaga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *