Den lilla detaljen som förnyar era möbler

Har du en mycket gammal och sliten skåp, byrålåda eller klädskåp som du helst vill göra av dig med?

Sponsrad inlägg i samarbete med Bara handtag

Gör inte det för nu kan du göra om det på ett svep genom att byta knoppar och era möbler blir som helst nya. Det är en annan sak om era klädskåp är helt trasiga som mina var och därför var jag tvungen att slänga dem. Det finaste som finns är om man tar en rokoko möbler som är fin eller sliten spelar ingen roll. Man tar och sätter helt nya knoppar och handtag på möbeln för att få ett helt lyft. Det blir som en ansiktslyft utan kniv.

Det bästa jag vet är förvaringslådor och förvaringsskåp som jag kan förvara massor av saker i. För jag gillar inte när huset är fullt av småsaker. Jag gillar inte saker alls om jag ska vara ärlig. Det ska gå fort att städa ett hus så att man slipper vår och höststädning som vissa avsätter flera veckor till helt i onödan. Att förvara allt i skåp sparar dig massor av tid. Du hittar dessutom allt mycket fortare när du letar efter något när du har som minst tid.

För när jag vaknar på morgonen så brukar jag äta frukost och duscha som huvudsak. Att städa vill jag helst slippa och gör det innan jag går och lägger mig. På Bara handtag finns massor av olika knoppar och handtag att välja bland. Som du enkelt kan sätta på dina möbler för att få det lyft jag talar om. Du har alla stilar att välja bland som läder, mässing och koppar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *