Somnade som vanlig människa vaknade upp som prinsessa

Har ni sett filmen om En prinsessas dagbok där hon somnar som en helt vanlig människa och vaknar upp nästa dag som en prinsessa?

Det handlar om Mia som är en helt vanlig tjej som är osynlig i skolan. En dag kommer en drottning till den staden hon bor i som visar sig vara hennes farmor. Hon visste inte om att hennes pappa var arvinge till tronen i ett land. I denna film så ska hon för första gången representera sitt land och är då inbjuden på en fin middag på ambassaden. Hon får en helt total makeover från märket NARS. Med detta så fick NARS make up märket en helt ny start på sin karriär. Jag har själv ännu inte provat denna make up märke, men är på god väg att göra det. Som bloggare hinner jag aldrig köpa skönhetsprodukter då jag har överflöd med goodiebags hemma.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *