Köp dig en plats i illuminati var en av de som styr världen

Har du hört talas om Illuminati? Den hemliga gruppen som styr världen och som även finns på dollarsedeln i USA. Visste du att 1 % av jordens befolkning äger 85 % av jordens tillgångar? En av dem är drottning Elizabeth av Storbritannien.

Konstiga drömma om pengar och nya klädmärken

I dag drömde jag om att en person visar mig hur mycket pengar han tjänade och hade en siffra på 10 hans fru hade 4, Han visade att min man endast hade siffran 6 och jag ynka 2. Han hade dessutom i min dröm startat ett klädmärke med sitt namn på. Namnet märkte jag när jag skulle prova kläderna. Jag lämnade tillbaka kläderna när jag såg människans namn för att jag helt enkelt inte ville bidra med mer pengar i en sådan människas kassa.

Det är säkert ett hårt liv och hårt arbete som människor genom tiderna har lagt ner för att komma upp i en sådan hög nivå att de har en sluten grupp som de själva kallar för Illuminati. Ordet Illuminati betyder egentligen de upplysta dvs i detta fall innebär det de upplysta som vet hur du ska få makt och pengar. Ordet myntades av en jurist på 1600 talet som innebar att man var upplyst gällande det gudomliga. Detta förbjöds sedan och man fick ej använda ordet illuminati.

Dessa finns än i dag och skulle du vilja köpa dig en plats bland dem? För detta krävs att du måste tjäna massor av pengar under en kort tid eller vinna pengar. Hur du kan vinna pengar kan jag guida dig till genom att du har en chans att vinna pengar på nätcasino. 

Själv ska jag på styrelsemöte i morgon och har då två gäster med mig. Vår digitala revisor följer med och en av Uppsalas duktigaste nätverkare som driver Co working nätverk sak vara med. Jag har ett förslag till dessa två aktörer hur de kan vara delaktiga i våra bolag.

2 svar på ”Köp dig en plats i illuminati var en av de som styr världen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *