Jag verkligen älskar teater numera

Jag var på teater i går kväll och kommer lägga upp bilder här på bloggen inom kort. Jag var där som press och fick göra en kort intervju med vissa skådespelare innan föreställningen.

Fick liksom hänga med bakom kulisserna och det var superspännande. Bilder och video film kommer upp strax. Det kan vara lite känsliga video klip så du bör nog vara över 15 år gammal för att se dem. Håll utkik inom kort lägger jag upp det. Ovan ser ni squash som jag har fyllt med köttfärs och som sås använder jag mig utan yoghurt. Sedan kan du krydda joghurten med vitlök, salt och chilipulver.

Ny bloggportal

Nu ska jag ringa upp Stockholms mest populära person för att jag vill ha ett kommande samarbete gällande våra nya bloggare som vi håller på att rekrytera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *