Den mest förvirrande filmen någonsin

Jag har sett filmen Mother av skådelspelarna Javier Bardem och Jennifer Lawrence.

Varje kväll måste jag varva ned genom att titta på en film, annars kan jag inte sova samt att jag anser att mitt liv går till spillo om jag inte gör något roligt varje dag.

De spelar ett par i ett stort hus där mannen verkar bli uttråkad över att de är så ensamma. Han bjuder in några fans med sina familj som skapar lite problem och åker snabbt ut ur huset. Sedan när frun tror att allt nu är lugnt börjar journalister söka sig till deras stora hus för att intervjua mannen i huset som är en poet.

Först verkar det som om det är några journalister för att sedan öka på mer och mer. De börjar tränga sig på deras bostad och finns till slut i varje rum. De sover i deras sängar och använder huset som sitt eget. De tränger sig verkligen på ett sätt som är kvävande. Man tror hela tiden att filmen ska få en helt ny vändning, men den blir bara värre och värre. Mannen beter sig som att han går på droger för att det inte går att få riktig kontakt med honom. Filmen var spännande, men inte en film som jag hade velat se igen trots att jag älskar skådespelarna i denna film. Även Ed Harris och Michelle Pfiffer har en roll i denna film.

2 svar på ”Den mest förvirrande filmen någonsin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *