Resan med prinsessan Märtha Louise av Norge

Det är härligt, roligt, utvecklande och lyxigt att resa med Soulspring, Prinsessan Märtha Louise och Elisabeth Nordengs företag.

C brukar vara med, hon är Prinsessan Märtha Louise och Elisabeth Nordengs manager/agent. I oktober 2017 var de i Spanien för att fira Soulspring 10 år. De bodde uppe i bergen i Cortijo La Urraca norr om Malaga. Naturen var vacker och det var varmt och fint! De bodde i en lyxig gammal herrgård som ägs av norrmännen Kjersti och Eivind,. På plats hade dessa andliga elever med  Prinsessan Märtha Louise och Elisabeth Nordengs reading, meditationer, yoga, dans, utflykter. Det är personlig utveckling att resa med Soulspring och man lär känna nya människor. Resorna är öppna oftast för alla, även för dem som inte har gått på kurs hos Soulspring i Oslo. Jag har också planerat att resa med detta gäng i framtiden.

I oktober 2016 var Soulspring till Italien, till vackra staden Lucca i Toscana. Elisabeth Nordeng och Mari Manzetti var kursledare. Det var otroigt vackert i Toscana och det var en stor upplevelse att bo på ett kloster utanför Lucca. Nunnorna hyrde ut rum till stora och mindre kurssällskap. En av mina privata vänner som är medium har bott i denna stad i sitt tidigare liv.

Just nu är Soulspring i Indien, Kerala och många är med på resan. De bor vackert vid havet på Manaltheeram Ayurveda Beach Resort. De får dagliga ayurvediska kroppsbehandlingar och mat enligt Vatha, Pitha och Kapha, daglig yoga och utflykter. Skulle vara perfekt sätt för mig att leva hälsosamt och för att kunna gå ner i vikt.

Ni kan se inlägg om när jag mötte prinsessan Märtha Louis av Norge och mitt möte med Maria Arvelius Kalén.

Ni kommer få läsa mycket om både Maria Arvelius Kalén, Elisabeth och Märtha Louise framöver då jag kommer dela med mig av allt de gör framöver gällande Soulspring. Allt som tjejerna vill att jag delar med mig till av offentligheten kommer jag att ställa upp med. Det är så fantastisk roligt att få detta i uppdrag att skiva om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *