När man blir uppvaktad av sina kunder

Jag vet inte vad jag ska säga? Jag blev så otroligt glad över när ett par söta stammisar kom in med en gåva från Body Shop till mig.

Jag fick en body butter med smak av jordgubb så härligt luktade den dessutom. De är mor och dotter som brukar avsluta sin shopping här hos mig. Det hade räckt med en liten sten från gatan och jag hade blivit minst lika glad. Detta är verkligen tanken som räknas. Allt det du tänker gott kommer man att få 3 gånger så mycket av universum.

Det är alltid dottern jag känner igen då hon har söta skrattgropor bara hon ler. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Hittar inga ord och nu ska min chef få veta detta så att chefen förstår att jag är uppskattad av våra kunder.

Ska även dela detta på vår Facebookgrupp för Waynes Coffee.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *