Sushi of Sweden på mitt barndomsområde

Man brukar säga “om katten själv får välja”, men i detta fall är det kräsnare än så.

Jag är uppväxt på ett område i Uppsala som heter Vaksala och jag bor fortfarande på samma ställe. Jag har precis gjort allt i livet här på Vaksalagatan. Uppsala byggs ut hela tiden då folkmängden växer så det knakar i fogarna. I ett område där jag brukade köpa godis på rasterna har de nu byggt Sushi of Sweden och det är bara en promenadavstånd från mig. Jag brukar ofta köpa hem Sushi härifrån då det är nära och att de faktiskt väljer sina produkter från Världsnaturfonden WWF:s gröna lista.

När jag är riktigt mätt brukar jag ge resten av min Sushi till min favoritkatt som jag är granne med. Jag har verkligen vunnit kattens hjärta eftersom jag kommer med den finaste maten till katten när jag själv är proppmätt. Det är sällan jag blir riktigt mätt på Sushi utan kan verkligen äta 30 bitar utan problem.

När jag hälsa på min granne så brukar katten titta in genom fönstret och om katten ser mig knackar den febrilt på dörren. Katten får då adhd och blir rastlös tills att hon får komma in och smaka på lite Sushi. Ibland har jag inte ens mat med mig och de gångerna får jag dåligt samvete för kattstackaren.

Nu ska jag i väg på möte med styrelsen och sedan ska jag jobba som barista. I dag ska jag på ett event där jag ska få lära mig hur man går till väga för att ge ut en bok.  Jag kommer självklart dela med mig i bloggen hur man går till väga. Alla människor borde ge ut en bok om sitt liv såsom jag är på väg att göra.

Jag har inte varit redo att ge ut den för jag ville lyckas först innan jag kan ge ut boken. Finns bara en sak kvar i livet jag vill lyckas med och det är den sista kapitlet i min bok det handlar om.

Uppvaktad av kunder

I går blev jag uppvaktad av världens trevligaste kunder. Jag kommer lägga ut bild på dem i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *