Därför kan du ej bota nya trauman

Ögonrörelseterapi EMI eye movement integration som det heter på engelska är en metod som hjälper dig permanent.

Gammal olösta trauma kan man bearbeta så att de försvinner permanent och då ska de vara gamla trauman. Det får ej vara nya problem för först måste man själv bearbeta dem. Nya problem måste först landa i dina känslor innan du kan söka hjälp för dem.

När Marica gick utbildning för EMI på “svenska skolan för etisk och analytisk hypnos” så fick hon prova behandlingen på kurskamrat som led av maskfobi och kunde inte gå ut i trädgården. Hon klarade inte av att plantera. När det regnade kunde hon inte gå ut. Marica var en av de som då fick jobba med henne för att hon skulle bli av med sin fobi. Denna tjej är i dag helt fri från sin maskfobi. Om du dessutom har en fobi kommer du dra till dig det du är rädd för enligt attraktionslagen som jag är stor fan av.

Min EMI med Marica

Jag har ett problem som jag har dragit med i flera flera år. Jag har nog aldrig orkat ta itu med problemet. Så nu tänkte jag att jag måste bearbeta denna sorg så att jag kan attrahera in nytt i mitt liv. Så länge som jag bär på denna sorg kan jag heller inte sända en energi till universum om att mitt liv ska ändras på detta område. Marica sa att en session kan ta mellan 1 till 1.5 timmar. Min problem som jag hade dragits med i 10 år försvann permenent på 25 minuter. Jag är själv otroligt förvånad över detta och har aldrig i mitt liv provat något mer effektivt i mitt liv.

Man sätter först en grad om hur mycket fobi man har tex på en skala mellan 0-10.

Man som klient behöver inte ens prata om sitt problem utan det fungerar ändå. Detta kan vara så skönt då slipper man blotta sig. Man kan med gott samvete ta denna behandling utan att vara rädd för om man inte har förtroende fullt ut.

Man läker sig själv för kroppen är självläkande vi läker oss själva.

Det bjöds på nyttiheter som Shiafrön, cacao, banan, mandelmjölk i denna efterrätt. Koppen gav Marica mig och sa att den passar mig då hon hade köpt den på Uppsala slott.

2 svar på ”Därför kan du ej bota nya trauman”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *