Lunch på Svenssons Krogar i Saluhallen

Jag har ätit pocherad hällefundra på Svenssons krogar inne på Saluhallen.

Till detta fick jag gubbröra och det låter väl roligt gubbröra. Nu ska Saluhallen i Uppsala göras om till hotell sägs det. Jag talade med ägaren i telefon angående en dryck som jag jobbar för.

På vägen dit tog jag massor av fina bilder på vinter över Uppsala bl.a på Domkyrkan och Upplands museum. Dessa har jag publicerat på min mikz app som ni kan följa genom att sms:a veckomagasinet till 72722.

Tandvärk när jag bodde i Kramfors

Jag älskar att äta ute, men kaffe dricker jag helst hemma. Man kan få fläckar på tänderna av kaffe och då kan jag rekommendera en tandklinik för att få fina tänder. De har även akuttandvård vilket jag anser är viktigast gällande våra tänder. Jag kommer i håg en gång för länge sedan när jag bodde i råtthålan Kramfors och fick tandvärk. Jag fick ta en promenad till akutmottagningen på sjukhuset för värktabletter. Det var bäcksvart och jag såg knappt mina egna händer i mörkret. Då hade jag min kusin Zeynep sovande hos mig och hon var inte säker på om jag gick ut 5 på morgonen. Hon hade ett svagt minne och frågade om det stämde att jag gick ut en sväng 5 på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *