På väg till Stockholm i viktiga affärsmöten

Med företaget  Investment AB ska jag i dag åka till Stockholm tillsammans med Sheik Aliur. Han är inte en sheik men han låtsas vara rik sheik men snyltar på alla som kommer hans väg.

Detta har varit en dag jag länge väntat på då mycket inom företaget håller på att förändras. Allt tar lång tid och i går utbildade jag 3 nya personal som håller på att rekryteras till vårt företag. Just nu ska de hjälpa oss med julmarknaden i Gamla Uppsala och Hagby Vänge för att sedan om allt går väl komma in i företaget mer och mer.

Jag är den som tar glädjen i förskott för då har jag i varje fall varit glad i onödan i stället för ledsen i onödan. Jag har haft mycket svårt att sova i dag och om det beror på att jag är så upprymd eller om det kanske är fullmåne så vet jag inte. För man brukar säga att det är svårt att sova när det är fullmåne.

Jag ska i dag presentera vårt varumärke från London då vi är partners i Norden. Jag och mina 4 delägare har rättigheterna i samtliga nordiska länder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *