Min sista behandling av ärr på Shama kliniken

Jag har gjort behandling mot mina ärr hos Shama kliniken för sista gången då de har börjat försvinna rejält.

Jag är så otroligt nöjd med resultatet och det går fort och smärtfritt. Smärtfritt pga av att man lägger på emla. Emla är en bedövningssalva vilket gör att man bör ha den på sina ärr i ca 35 minuter och sedan känner man inget under behandlingen.

Nedan ser ni mig i action när jag får behandling och jag var då i goda och trygga händer. De är verkligen proffsiga och duktiga på sitt jobb. De har landstingsavtal också så om du nu genom din husläkare behöver hjälp så kan de remittera dig vidare till kliniken. Lycka till kära besökare som har behov av lite korrigering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *