Julmarknad & vinn valfri alminiumbok inhållande té av finaste kvalité

Julmarknad i Hagby Bygdegår söndagen den 10 december kl 11.00-15.00 fritt inträde!

Det är även en julmarknad i Vänge i Hagby Bygdegård karta hittar ni på på Hagbys hemsida. Även detta lite utanför Uppsala. Även här finns våra vackra téböcker från anrika märket Basilur. Försäljning av hantverk och hembakat bröd från bygden med omnejd
I år är det extra mycket utbud Servering med kaffe, skinksmörgås och hembakat
kaffebröd. Vi kommer finnas en trappa upp i caféterian. Välkomna!

Samma dag 10 december julmarknad i Gamla Uppsala 2:a advent dvs nu på söndag med gratis inträde mellan kl 10.00-15.00 Fritt inträde!

Tävling vinn valfri alminiumburk formad som en bok innhållande té som du kan förvara bland dina böcker i bokhyllan så kommer hela bokhyllan lukta av din favoritsort. Vi har massor av olika sorters så det är bara att välja och vraka. Antingen att du kommer till ovan två julmarknader eller att vi skickar det hem. Om du kommer till julmarknaden så kan du känna på alla té sorter och gå hem med en favorit som lycklig vinnare.

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på din Facebook och kommentera i detta inlägg så är du med och tävlar. Skriv gärna i kommentaren om du har möjlighet att komma förbi och hämta vinsten eller om du bor långt och vi bör posta den. Viktigt för oss att veta. Lycka till!

Nedan visar jag ett urval av våra teböcker vi har fler på plats som vinnaren själv får välja ut

10 svar på ”Julmarknad & vinn valfri alminiumbok inhållande té av finaste kvalité”

  1. Så fina! Perfekt att ha nu när man måste sluta med kaffet! Älskar te när det är smak på det!

  2. hej! oj detta tyckte jag var super fint och skulle sååå gärna vilja vinna det 🙂 så jag håller tummar o tår sååååå hårt nu för att jag ska vinna 🙂

  3. Åh en sån fin te-låda och ett så himla kreativt och originellt sätt att lägga set som bokform! Om jag vinner skulle jag offra den till min farmor. Hon älskar nämligen te och det här skulle vars perfekt för att förvara det på bästa och smidigaste sättet!
    (Och juste delat på Facebook är också gjort)

  4. Oj juste gömde påpeka att jag bor mitt i Stockholm och skulle vara jätteintresserad att komma besöka marknaden och hämta upp den om eventuell vinst men tyvärr blir det lite för långt.

  5. Wow, vilken häftig bok! Så klart vill jag ha väldoft i bokhyllan!! Jag bor på “posta-vinsten-avstånd”. Mina Fb-vänner är informerade! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *