Därför har smarta människor friskare fötter

Det finns ett ordspråk som säger att smarta människor har friskare fötter och jag ska gå närmare in på vad det är jag menar med detta.

Tänk dig att du är en försäljare och du har en produkt som du vill sälja. Vi kan låtsas nu att du har kommit på en god cocosboll som ingen annan har. Du har gjort din cocosboll nyttig så att du kan konkurrera ut dina konkurrenter. Hur gör du då för att gå till väga?

  1. Du tar dina cocosbollar och gör kundbesök dvs du går till varje butik och frågar om de vill sälja dina cocosbollar i sina respektive butiker.
  2. Du tar dina cocosbollar till huvudkontoret som har hand om butikerna och frågar dem om de vill köpa dina produkter och via dem sälja vidare till alla samtliga butiker.

Jag hade valt alternativ 2 eftersom jag då går direkt till kärnan och på detta sätt får allihopa. Detsamma gäller när man jobbar med MLM produkter dvs pyramidspel. Man går inte då till en och en privatpersoner utan man går då direkt till en butik. När det gäller pyramidspel så kan man inte gå till något huvudkontor bara här visar man att MLM är inget man behöver jobba med. Det finns folk som jobbar med MLM produkter och besöker privatpersoner en och en.

Fotledsskydd MalleoTrain

  • Lindrar Hälsmärta
  • Behandlar Hälseneinflammation
  • Stödjer Fotleden
  • Snabbare rehab

Har du valt alternativ 1 och inte är lika smart så kommer du garanterat få slitna fötter och då rekommenderar jag dig fotledsskydd så att du inte får lika ont.

Har du bråttom till ett möte tar du inte heller trapporna utan hissen direkt. Är du ändå en person som bara måste ta trapporna så rekommenderar jag här att du använder dig utav knästöd.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *