Kungens leksaker från Bergsrummet

Nu kan du ta del av själva kung Carl Gustaf leksaker då man har gjort ordning ett muséum på Bergsrummet.

Har varit på besök på muséumet och jag har nu fått ta del av de fantastiska bilderna.

Leksaker förr i tiden var annorlunda än de är idag. Förr var leksakerna enkla, de höll i generationer och de var fria från diamanter… Nu är det inte heller någon hejd på hur mycket pengar somliga lägger på prylar åt sina barn.

Leksaker förr i tiden var annorlunda än de är idag. Nu handlar det ofta om massproducerade, plastiga smäckprylar som gärna går sönder innan man ens hunnit kasta ut julgranen. Förr var leksakerna enkla, de höll i generationer och de var fria från gifter och – hur konstigt det än låter – diamanter. Nu är det inte heller någon hejd på hur mycket pengar somliga lägger på prylar åt sina barn.

Kungen var lite töntig han lekte även med dockor.

Ett svar på ”Kungens leksaker från Bergsrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *