Möte med 3 olika vinproducenter & Cavaproducenter

Jag har mött 3 olika vinproducenter som har fört över sina namn på olika viner och cava. Detta genom en 3 rätters middag på exklusiva Miss Clara på Sveavägen i Stockholm.

Tänk vilken dröm att kunna få sitt eget namn på ett vin, champagne eller annan dryck. Så otroligt spännande och historisk då detta kommer att säljas vidare trots att du själv inte längre finns på denna jord. Denna dröm har blivit sann för dessa 3 olika vinproducenter som jag har fått äran att möta. Kan avslöja också att snart kommer något med mitt namn också fast inom vilken produkt kan jag ännu inte avslöja. Jag driver också 2 olika AB tillsammans med 4 andra delägare.

Vi fick besök av vinproducenterna:

Nathalie Odiau från Loire Proprieté för Alberg Besombes

Olivia Junyent från Castall d ‘Age

Giulio Prentini från Morisfarms

Med oss hem fick vi en flaska av varje sort från varje producent. Dessa kommer jag spara för de har en personlig touch för min del. Tänk att få den från själva producenten liksom. Det är som att få en parfym från själva Coco Channel förstår ni vilket värde produkten då har?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *