Hur förbereder man sig inför ett pressmöte?

Nu ska jag i väg på vinprovning i Stockholm på Miss Clara hotell i Stockholm. Jag är inbjuden av Lisa som förutom mig har bjudit in lite folk från olika stora tidningar bl.a Må bra tidningen är närvarande.

Jag brukar alltid ta med mig min laptop, systemkamera och visitkort. För jag behöver skriva upp det som sägs, fota det jag ser och dela ut mina visitkort till journalister som undrar vilken tidning jag kommer i från. Kl 10.30 kommer Janet Sandberg från Janets beauty att plocka upp mig för att åka tillsammans.

Sist jag var på Miss Clara så var det kvällstid och det märks på hur mörkt det är på ovan bild. Jag satt först i baren och jobbade lite på bloggen innan jag åkte 5 trappor upp till den matsal vi alla skulle träffas på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *