Mötet hos Tomas Ledin & Hesselby Kammarmusikfestivalen

Festivalen är fem år gammal och på nationaldagen är det event här. Heseelby Kammarmusikfestivalen & Tomas Ledin

Vi var bara 15 personer på plats i Pultizer price rummet där alla kända personers bilder är uppsatta. Efter invigningsfesten fick vi 15 personer 1 trappa ned på slottet för mingel och vin. Det var hur trevligt som helst och jag fick lära känna mycket intressanta personer som hade mycket roliga saker att berätta. Tomas Ledin är en perfekt värd och underhöll oss på bästa sätt man kan tänka sig.

Med mig hade jag min hovfotograf Maria Svensson då Tomas Ledins presschef ville att jag skulle ha med mig en proffsig fotograf. Så här kommer bilderna från minglet och invigningsfesten och vi hade hela slottet för oss själva.

Ni anar inte hur stort och vackert slottet är. Nu ska jag i väg på styrelsemöte på vårt kontor då vi ska skriva under våra aktieavtal. Dvs hur mycket aktier var och en ska äga i Digimatic Partner AB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *