Vinn Uber jackan värde 7999 kr

Nu kan du vinna en Uber jacka värde 7999 kr

Stilren högteknologisk lättviktsdunjacka med kvinnligt snitt som ger skydd mot vind, väta och stark kyla. Passar som ett stilfullt vardagsplagg och som tålig vinterjacka för riktigt kalla och blöta dagar.

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på Facebook, instagram eller blogga om det och skriv en kommentar i detta inlägg så är du med och tävlar.

Vinner du inte jackan kanske du vill köpa den ändå? Få råd med hjälp av Fair-laan.se där du kan jämföra lån och snabblån. Hitta det bästa lånet, ansök och få pengarna samma dag.

Mer info om Uber jacka

Oavsett om du står i snålblåst och regn eller är ute på en långpromenad en strålande och kall vinterdag är Redox parka ett plagg som passar. Tack vare sitt vatten- och vindtäta yttermaterial stänger den effektivt ute regn och blötsnö. Dunfodret med sina 800 fillpower isolerar väl även när temperaturen faller lågt.
Den stora huvan skyddar dig väl mot väder och vind. Väljer du att inte använda huvan är jackan utrustad med en hög krage som effektivt skyddar nacke och kinder. Det finns även två handfickor som är klädda med mjuk polartecfleece. Dragkedjeslån och fickornas stängning sker automatiskt med hjälp av magneter.

• Lätt, dunisolerad och vattentät högteknologisk jacka
• Midjejustering i sidorna
• Tvåvägs vattentät YKK dragkedja
• 2 handfickor, 2 sidofickor, 1 innerficka och 1 dold kreditkortsficka
• Klaffen över dragkedjan stängs med magneter

Förra veckans tävling lyxig weekend för två av ett värde för 8 000 kr. Vinnaren heter Sindy Niklasson och den vinnande kommentaren lyder så här:

Jag vill vinna för att jag och Michael har i princip ALDRIG tid för varandra och speciellt inte ensamma då vi har Lucy och har tyckt att han är för liten för att lämna honom mer än några timmar hos familj, men nu är han snart 1 år och klarar sig galant utan oss en natt eller två, så denna vinst skulle ge oss så mycket då vi verkligen behöver koppla av från vardagen och enbart tänka på varandra och få tid till att vara ”oss” igen som vi inte fått vara på så länge… Vi båda tjatar varje dag om att vi måste ta en massage eller något tillsammans, men det blir ju aldrig av då det inte är en dans på rosor ekonomiskt förr oss just nu då vi öppnat företag osv förra året. Så nu hoppas jag verkligen att jag får överraska min kärlek med denna vinst, så vi håller alla tummar och tår <3 

Övernattning i dubbelrum på Wenngarn – 2 nätter t.o.m 1/6-2016

 • Wenngarns berömda kakbuffe för två personer
 • Obegränsad tillgång till toppmodert gym under hela vistelsen
 • Ridning på islandshästar i fantastisk södermanländsk / uppländsk natur – som balsam för själen

 

 

95 svar på ”Vinn Uber jackan värde 7999 kr”

 1. En sådan härlig jacka skulle jag behöva som fryser jämt. Så jag hoppas jag vinner, gillat på FB också.

 2. Vilken härlig vinst. Jackan är välbehövlig nu när vargavintern kom på riktigt. Jag som är en fryslort kommer verkligen att uppskatta värmen från Uber!

 3. Den här jackan skulle jag verkligen behöva vinna, jobbar utomhus hela dagarna och fryser som en galning när jag kommer hem
  Min billiga vinterjacka håller inte kylan borta alls utan det är lager på lager med kläder under som gäller.
  Har en hund som skall ut flera gånger om dagen även fast jag helst vill kura ihop mig under en filt och gömma mig undan kylan.
  Med denna underbara jacka kan jag äntligen ta så långa promenader hunden vill och ändå vara varm när jag kommer in

 4. Vilken snygg jacka. Vill vara fin och varm fyrbarnsmamma med gott humör. Står titt som tätt och hejar på alla fyra när de tränar och spelar fotbollsmatcher. Vill vinna för att få bättre tålamod och känna mej fin. denna jacka är helt underbar för alla tillfällen både på fest, kurser med arbetet och till vardags all-round.

 5. När man har en sparsmakad stil är det svårt att hitta en stilren funktionell jacka till vardagen men som även passar på efter work aktiviteter.
  den här var bara rena önskedrömmen

 6. Ruggiga och dåliga dagar har jag slutat mäta. Skulle verkligen behöva en jacka som står emot vind, kyla och väta. Det sägs att det inte finns dåliga väder – utan bara sämre kläder. Om jag i denna får mysa på mina promenader – blir det nog många vintriga eskapader. Kanske jag även på sikt – kan nå min mål vikt. Då tror jag att jag får – världens bästa start på detta år!
  Delat på facebook Gunilla Egelstad.

 7. Vore en perfekt vinst att ge min fru i födelsedagspresent, eftersom hon alltid fryser 🙂 Delar på min Facebook.

 8. Hej hopp
  En utmärkt vinst till min frusna sambo som inte har lyckats hitta en jacka som håller henne varm i vinterblåsten.
  Vill så gärna gå på mysiga promenader med henne, men det blir inte så ofta eftersom hon fryser hela tiden.
  Hon brukar följa med för att vara snäll, men jag lider när jag ser henne frysa hela tiden.

  Håller tummarna för att jag kan värma henne på fler än ett sätt.
  Delar så klart på FB.

  Ha det fint,
  Tommy

 9. Efter att ha sparat och sparat så hade jag äntligen råd med min lilla dvärgpudelkille (och en varm täckjacka åt honom), vad jag däremot inte hade råd med och som jag inte ens fattade att jag så akut behövde, var en varm jacka! Jag trodde att min gamla följeslagare skulle klara långa promenader i Dalarnas vinterväder. Jag hade fel, inte ens min varmaste jacka räcker (och då ser jag ändå ut som en michelingubbe i den och kan knappt röra mig). Det blir många lager kläder vid varje promenad vill jag lova. När jag äntligen är färdigklädd med det ena plagget tjockare än det andra, så kan jag knappt röra mig. Jag ser ut som en röd boll som rullar runt på gatorna och i skogen. Så jag önskar mig verkligen denna jacka, för att slippa frysa och samtidigt vara snygg är något jag inte upplevt tidigare! och snygg skulle jag helt klart bli i denna jacka, perfekt inte bara till hundpromenaderna alltså utan även när jag ska in till stan och gå omkring och huttra, eller snarare slippa gå omkring och huttra! Yes please! Delat på Instagram!

 10. En riktigt varm och skön jacka,som dessutom är jättesnygg.Den hade passat mej perfekt,som alltid fryser.Har delat denna länk på FB under mitt namn 🙂 Hoppas,Hoppas 😀

 11. Tänk så härligt att slippa frysa, och tvärtom i denna Uber få mysa! Läckert snitt och varm och go’ – i denna jacka vill jag bo!

 12. En toppenjacka att vinna till min namnsdag i januari !
  Snygg och läcker , värmande och härlig ,
  denna vinter – garanterat oumbärlig !! ( storlek : XL eller 46 )
  Delar på FB

 13. I blåst o kyla som vi oftast eller nästan alltid har här på västkusten och i Göteborg skulle inget passa bättre! Att den dessutom “UBER SNYGG” gör att min önskan blir ännu hetare!
  Hoppas massor <3

 14. Jag hade sparat ihop 9000kr för att köpa en ordentlig Jacka eftersom jag är så himla frysen att tänderna gnistrar när jag väntar på på bussen i 10 minuter. Men värst är när jag ska ta min sjuka mor på promenad som hon inte klarar på egen hand. Men istället för jacka blev det en säng till mamma istället eftersom hennes rygg behöver särskild stöd för att hon inte ska ha ont. Så Jag googlade på vinn en jacka och det här kom fram. Även fast jag vet att jag aldrig vinner någonting även om det bara står mellan mig o en till så tar jag ändå chansen. Skulle va helt perfekt.

 15. Hej!
  Är gärna med.
  Vad är viktigast av allt att ha nu när vintern har tagit sitt grepp. Jo en jacka så man slipper gå och frysa. För det som ligger närmast hjärtat är nog det skönaste man kan få. Därför vill jag mer än gärna vinna denna super snygga jacka till min tonårsdotter.

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 16. Min frusna lilla mamma som bor i polcirkelland
  Denna jacka perfekt skulle omfamna och ge en värmande hand
  Hon i ur och skur går ur på tur, både i stad, kvarter och natur
  Med barnet vid sin sida som alltid är snygg och fin
  Mamma själv skulle behöva få känna sig sån utan att behöva lida pin
  Hon skulle dock aldrig sig själv något sådant fint unna
  Kanske därför ni det skulle kunna?

  Delar på bloggen

 17. Vinden viner men solen skiner, det är kallt och blött och du är trött. Ut och gå men glöm ej att ta denna Uber jackan på.

 18. Denna jacka hade gjort mina frusna och stela leder glada. Att den är otroligt snygg är en härlig bonus. Hoppas verkligen på tur i den här tävlingen

 19. Gud vilken dröm det vore att få bära en sån här varm och snygg jacka denna svinkalla vinter! Delar på facebbok med namnet Anna Mårtensson fd fasth =)

 20. Så snygg! Den här skulle verkligen vara fantastisk att vinna, jag som hackar tänder i min budgetjacka! Hoppas, hoppas 🙂 Delar på FB

 21. Att kunna få känna sig både snygg och varm hade varit riktigt bra.
  Fula vinterjackor finns det gott om, men den här vill man bara ha!

  gillar och delar!

 22. Tänk vad glad och överraskad min mamma skulle bli om jag fick ge denna super Uber jacka till henne 🙂

 23. Har världens bästa sambo,hon ser alltid till att jag och våra barn har det vi behöver. Och kruxet är att hon sätter sej själv åt sidan.Nu när vi hade snöoväder i Göteborg satte hon sej i bilen och körde 7 mil enkel väg,bara för att jag skulle få middag och kaffe för jag var ute och salta och ploga i GBG och inte kom loss.Hennes kropp är dessutom kinkig vid kallt väder,värk i leder och skada i axel och nacke som spökat i 20 år nu. Hon skulle behöva en varm ,skön och snygg Uber jacka som skyddar hennes taskiga kropp,när hon alltid ger sej ut i kyla och vind!

 24. Om jag vann jackan skulle det bli en present till min lillasyster som är kroniskt sjuk och gått ner väldigt mycket i vikt och väger bara 42 kilo idag, vilket gör att hon väldigt lätt fryser. Jag skulle bli väldigt glad om jag kunde ge henne denna jackan och vet att hon skulle bli överlycklig!! Jag delar på FB. /mvh Petra

 25. Jag delar på min fb, Tina Carlström.
  Denna jacka skulle jag aldrig haft råd med själv och än värre aldrig känt mig värd. Jag har alltid önskat mig en snygg och mordern jacka som håller värmen och dunet inte har “säckat” ihop. Min vinterjacka idag är 15 år gammal, urtvättat och sliten. Att få lyxen att klä mig i något så här vackert och varmt hade fått mig att känna mig som en snöprinsessa!

 26. Vilken superschysst jacka! Det låter som den har ungefär alla egenskaper jag gillar hos en jacka: varm och go, sjukt snygg men samtidigt praktisk med fickor, huva och krage. Wunderbar! Har delat på fb https://www.facebook.com/annah.karlsson.18 och håller både tummar och tår för att få värma mig i vintermörkret 🙂

 27. Oavsett regn, blåst eller kyla är Uberjackan ett val man prioriterar.
  Den är utmärkt investering tack vare material som skyddar och isolerar.
  Spelar ingen roll om det är min mormor, mamma eller jag som önskar vinna.
  Uberjackan passar perfekt för varje modemedveten kvinna.
  Har jag turen vill jag lova, att jackan till min dotter blir en underbar gåva.
  .

 28. Vilken underbar jacka. Med en sådan skulle jag hålla mig varm på hundpromenaden och samtidigt se riktigt snygg ut.
  Gillar och delar på fb.

 29. En varm Uber-jacka skulle bli den hittills bästa bröllopsdags-present min lite frusna med underbara fru fått. Vi firar bröllopsdag på min egen födelsedag den 26:e februari, årets kallaste tid som genast blir mycket varmare för oss både om jag vann 🙂 Delar på Facebook!

 30. Snart är bebis nr 2 på ingång och det kommer bli många långa barnvagnspromenader. Så en ny jacka som håller mig varm i alla väder vore underbart!

 31. En sån jacka man sneglar lite på men vet att barnskötarlönen inte riktigt kan motivera ett inköp. Om jag skulle bli ûberglad och lycklig ifall jag fick bära en sån? Lita på det!!

  Delat på FB

 32. Den är Uberfin! Jag vill så gärna att den blir min. Då behöver jag aldrig mera frysa, fast jag gillar att kramas när det är kallt för det är skönt att mysa.

 33. Tipsat på fejjan:
  https://www.facebook.com/john.hobson.5243/posts/10208866534849455?pnref=story

  Tjabba! Hopplösa farsan här. Jag vet ju att jag inte har nån koll, men vill ändå välja julklappar till 17-åriga dottern … med resultatet NOLL. Jag fattar ingenting av märken på kläder, mode och såna prylar. Men om en jacka från Uber hon ständigt ylar. Chocken jag fick när jag såg dess prislapp, gjorde att jag köpte en helt annan klapp. SÅ FEL det kan bli det blev, jag rejält i klaveret klev. Men kom denna gåva på posten skulle hon garanterat utstöta hysteriska fnitter av lycka. Bästa värstaste sena julklappen som henne läckert skulle smycka!

 34. Såå sjukt nöjd över mig själv. Sedan augusti 2015 har jag gått ner 23 kilo!!! 😀 Det går om man bara vill. Hela vintern har jag traskat runt i min gamla flera mil förstora vinter jacka dock så nu behöver jag verkligen en ny. Vet nu att jag nått min målvikt så jag behöver inte vänta och tänka på vilken storlek jag kommer att kunna ha när jag ” är klar” med vikt minskningen. De vore verkligen pepp och fantastiskt kul att få ha en sådan attans döläcker jacka. Och sån kvalité att man inte lär behöva köpa nån ny på hur länge som helst. Tidlös är den med och en modell som passar både till vardags kläder och när man ska ut på party!! Håller alla tummar, tår och ja allt jag har för att jag ska ha turen och vinna.

 35. hej
  vet inte om det blev rätt då jag ser kommentar är från 2016
  men chansar så klart och hoppas få vinna denna fina jacka
  delat på fb under samma namn
  hoppas på tur
  Titti

 36. Christina Frisberg
  Klart jag hänger på i tävlingen för tävlar man inte så kan man inte vinna!
  Och det är väl så nära jag någonsin kan komma en sådan fin jacka för när julen närmar sig finns minsann inte ett rött öre över att unna sig själv utan då går varenda peng till julklappar till barnen!
  Har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg 🙂
  Håller nu både tummar/tuttar/tår på att just jag den yberfina jackan får!! 🙂 <3

 37. vore helt fantastiskt då jag som fskllärare är ute i alla väder-alla dagar. Jag bävar för den omtalade vargavintern och vill vara varm-alltid. Denna jacka skulle vara en helig välsignelse.

 38. Frusen jag är ända in i märgen,
  till och med så jag ibland tappar färgen.
  Försöken att hela tiden hålla mig varm och go
  skulle bli så mycket enklare med denna jacka kan jag tro!

 39. Hej hopp
  En utmärkt vinst till min frusna sambo som inte har lyckats hitta en jacka som håller henne varm i vinterblåsten.
  Vill så gärna gå på mysiga promenader med henne, men det blir inte så ofta eftersom hon fryser hela tiden.
  Hon brukar följa med för att vara snäll, men jag lider när jag ser henne frysa hela tiden.

  Håller tummarna för att jag kan värma henne på fler än ett sätt.
  Delar så klart på FB.

  Ha det fint,
  Tommy

 40. Åh,en sån fin jacka är nog allas dröm ,speciellt min.Hoppas så på tur kram (gillar och har delat på fb )

 41. Gillar och delat på FB. Jag är en riktig fryslort och har svårt att hitta en jacka som faller mej i smaken.Den här ser och verkar helrätt för mej så jag hoppas att det kan bli en fin julklapp,behöver en varm,skön jacka inför min rehabilitering efter höftledsoperationen för 2 v sedan,ska motionera och hålla igång så jag är tillbaka på banan med jobb och privatliv.

 42. Toppenjacka för mig som alltid går omkring och fryser , hoppas med denna – att jag i stället går omkring och myser !!??

 43. Delar på facebook. Så snygg! Skulle älska att få bära denna i vinter. Går nu o dras med en gammal jacka som bär många år på sig.

 44. Det finns nog ingen som är så frusen som jag! På mitt jobb sitter jag alltid med en varm vinsterjacka svept omkring mig. Jag får ständigt kommenterer om detta och det vore roligt att vända de kommentarerna till beundran för min nya fina jacka. Håller tummarna för den här oerhört fina vinsten.

 45. Vad roligt! Jag satt precis och tittade ut genom fönstret, på den nya snön, och tänkte att jag måste ha en ny, varmare vinterjacka -och då dyker den hör tävlingen upp! Så passande! Självklart har jag gillat och delat på Facebook

 46. Vilken fin jacka. Jag är alltid frusen av mig och de senaste åren har jag köpt jackor hos diverse kedjor så som Vero Moda, Vila mfl. Tyvärr håller ingen av de kvalitén då de tycks gå sönder vid ytterfickan så alla måste sys på nytt även fastän jag endast har plånbok och mobilen i så borde de hålla bättre kvalité. Nu har jag tröttnat på budget jackor och skulle bli så klart jätteglad över om jag denna fina jacka vann. Håller alla tummar och tår 🙂

 47. Som frusen tjej och mamma skulle jag bli hur glad som helst om jag vann en sån här snygg och varm jacka! I vanliga fall brukar jag ha många tröjor under jackan för att inte frysa, men med en sån jacka skulle det nog inte behövas=) Om jag vann så skulle jag nog ha på mig jackan på heltid under höst, vinter och tidig vår 😉 hoppas hoppas och hoppas!!

 48. Hur mysigt som helst att få bära denna jackan, tänk att kunna gå
  med en tunn tröja under bara, perfekt i min ålder då värmen
  slår till när som helst, skulle vara fantastiskt att få äga en sådan
  jacka. jag kommer att döpa den till Happywomenssecret.

 49. Är det kläderna som gör mannen eller mannen som gör kläderna?
  Och är det då jackan som gör kvinnan eller kvinnan som gör jackan?
  Svåra frågor inte sant? Jag vill säga att Denna jacka definitivt gör kvinnan till Überkvinna (gärna mig) mer kvinnlig, mer sofistikerad och mer varm!!!
  vilken perfekt kombination för en småfrusen småbarnsmamma som gärna med kidsen på promenader glamma! De som påstår att mjuka klappar är tråkiga har uppenbarligen ALDRIG fått en Uber jacka!
  Yes Pretty Please!<3<3

 50. Att det ska vara så svårt att hitta en jacka som både är stilrent snygg och riktigt varm. När en äntligen hittar den med det stora D:et kostar den givetvis skjortan. Går ju alltid att hoppas och drömma! Delat tävlingen på instagram under @rackarbergsgatan

 51. vilken snygg och kvinnligt jacka. Är en fyra barns mamma (3,6,12,14 åriga) från norrbotten Med denna jacka skulle jag kunna känna mig varm och det behövs på grund av mina ryggproblem som tål inte kallt samt se snyggt ut i kommande vinter här i norrbotten. då skulle mina barn kunna vara stolta av mamman också 🙂 det skulle vara en ära att få bära denna jacka och om jag vinner detta då skulle jag bära detta med stolthet och naturligtvis varm. delat inlägget i facebook sidan min.

 52. Jag vet inte vem som vill ha jackan mest. Rumpan min eller jag? Så skönt med en jacka som är lång, varm och håller kroppen varm i vinter.

 53. Delat på Facebook.
  Var med om en bilolycka förra helgen och då klippte de sönder min favoritjacka som jag älskade att mysa i .Denna underbara jacka blev jag så kär i och den skulle verkligen bli använd av mig och hela vintern skulle så mycket bättre bli!

 54. Att få vinna denna Uber jacka vore en dröm!!
  Underbart lyxig kvalitet in i minsta lilla söm.
  För att slippa bli kall om mage, rygg, bröst och arm,
  behöver jag bli insvept i dunjackan för att hålla mig varm.
  Då kan jag med stil genom vinternatten gå och mysa,
  helt uppvärmd och go’ utan att det minsta behöva frysa!

  https://www.facebook.com/maria.carlweitz (delat inlägg på min sida)

 55. Detta låter som den ultimata drömjackan för mig som alltid fryser.
  Sen är den verkligen snygg också, vilket sällan är fallet med varma jackor, tyvärr.
  Jag delar och hoppas verkligen att jag vinner.

 56. Vilken drömvinst! Har precis gått i genom min garderob och krasst insett att jag måste skaffa mig en jacka inför vintern. Då behoven är många och kassan liten så får jag hoppas att jag har tumme med Fru Fortuna så att det blir just jag som får hem denna ursnygga och välbehövda jacka!

 57. Jag skulle vilja vinna denna snygga Uber jacka för att överraska min älskling Melanie som alltid ser till att sina tre pojkar först och främst får de kläderna som de vill ha. Hon brukar själv köpa sin kläder när det är rea på rea vilket ofta innebär att det är kläder som så många andra inte vill ha. Hon arbetar ute på öarna i göteborgsskärgård där vädret kan växla från timme till timme allt från regn, snö till sol och blåst är det väl jämt 🙂
  Så att hon kan både vara stilig och slippa frysa så håller jag tummarna för henne

 58. Jag är alltid så superfrusen av mig, men känner att det är otympligt med en tjock jacka.
  Man får liksom välja, varm eller “icke-bulsig”.
  Jag skulle hellre välja varm och “ubersnygg”. 😀
  Håller tummar och tår att vinsten till mig går.
  Har delat på min facebooklogg.

 59. Har delat på min Facebook-sida: Corina Måbring Cadbrand

  Detta låter som min drömjacka då jag alltid fryser, dessutom ser den väldigt fin och stilren ut.
  Vinterjackan jag har just nu har många år på nacken och för 11 dagar sedan föddes vår son och kan fortfarande inst stänga blixtlåset – så hade även pågrund av det varit en extra mysig vinst inför alla barnvagnspromenader under kalla vintern.

  Håller tummarna!

 60. Den gamla favoriten,
  är rejält sliten.
  Efter många år,
  blir inte sorgen så svår,
  över en jacka som gjort vad den kunnat,
  ja, detta är mig faktiskt väl förunnat.
  Uber – så läcker så man blir stum,
  den skulle inte alls vara dum.
  Faktiskt som klippt och skuren,
  nu hoppas jag bara på turen.
  En varm och snygg jacka så rätt,
  skulle på alla sätt,
  göra vintersäsongen lekande lätt!

 61. Hej Anne!
  Undrar bara vem som är den lycklige vinnaren till den lyxiga Uber jackan?
  Hoppas fortfarande….!!!
  Kram Maria C.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *