Skip to content
Veckomagasinet

Effektiv sätt att få folk att sluta snacka skit!

Har du funderat över hur det kommer sig att folk snackar så mycket skit i stället för att sätta i gång och jobba?

Leder du en verksamhet och vill göra skillnad i stället för att bara snacka? Sluta snacka skit – våga provocera för bättre ledarskap är en handbok för dig som kan, vill och vågar. Boken avslöjar konsulternas praktiska tips, hur de själva tänker och gör. Följ råden och du kommer att upptäcka att du når resultat. Här ges kunskaper i vilka förutsättningar som krävs och hur du använder de verktyg som finns. Boken riktar sig framför allt till ledare inom företag, men är till stor nytta för alla som i någon form leder människor i en organisation.

Folk som konstant vill ha möten

Jag själv sitter i två olika bolag och då sitter jag i dess styrelse. För mig är det viktigt att våra möten blir effektiva i stället för vad man är så bra på att göra i Sverige dvs bara snacka väder och vind på olika möten. Jag mötte en gång två pappskallar som ville ha ett möte med mig varje gång någon hade något att säga. De kunde inte säga per telefon eller komma förbi mig på jobbet. Dessa två små nötter ville konstant möta mig. Till slut ville jag sluta jobba med dem för jag orkade inte med deras tomma möten på varandra.

Om författarna:

Rafael Pimenta och Mårten Sallander har genomfört uppdrag inom näringsliv och offentlig förvaltning i över 15 år. De arbetar med människor i allt från små till stora organisationer. Tillsammans driver de företaget Reframe Consulting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *