Hemligheten i ett varaktig äktenskap är kvinnan

Har du funderat över hur det kommer sig att vissa äktenskap varar livet ut medans andra skiljer sig efter 2 år?

Jag har sett att när en kvinna bestämmer i ett äktenskap så varar deras äktenskap längre. När det är på en mans villkor och kvinnan hela tiden springer efter så vet kvinnan inte gränsen lika bra som män. Kvinnor har en tendens att springa efter män som har valt bort dem och deras äktenskap går i stöpet. När det är på en kvinnas villkor och när kvinnan bestämmer över ekonomin mm då varar denna äktenskap mycket längre. Kolla omkring er och ni kommer märka av detta mönster. Titta på dem som har varit gifta länge och studerar sedan vem det är som bestämmer i huset. När folk också bestämmer sig för att leva ihop länge så kommer de även att skaffa barn så småningom. Det är då du kommer in i bilden för du ska i väg och köpa en doppresent till dem.

Det är alltid lätt att hitta presenter när man ska på dop. Ju äldre en människa blir desto svårare är det att hitta gåvor till dem.

Ska du på dop eller hälsa på någon som just har fått barn? Det finns superfina födelsetavlor och doptavla som är i skala 1:1. På denna sida så hittar man nytt hela tiden för de försöker även uppdatera sin hemsida. Innan du ska i väg gem gåvan till några goda vänner så fråga efter:
Hela barnet namn och alla mellanman
Vikt
Längd

Ställ inga uppenbara frågor

Just för att på denna tavla så kommer all denna information med. Du ska då väva in dina frågor på ett snyggt sätt så att det inte blir uppenbart vad du ska ha informationen till. Ställ in frågorna på varandra utan när ni väl kommer in på denna diskussion då tar du upp det på ett smidigt sätt.

Som vän blir du historisk för dina vänner

Den tavla du ger bort kommer garanterat att vara den gåva som de kommer spara för evigt. När barnet flyttar ut i framtiden kommer det barnet definitivt att ta med sig sin tavla. Tavlan kommer dessutom gå i arv så att fler kan bli inspirerade av denna gåva. Du kommer skapa historia i denna familj livs med just denna gåva. Jag ska i varje fall in och beställa en av dessa tavlor och det kommer bi en överraskning för den personen som ska få denna i hemlig gåva. Jag kommer inte avslöja för någon vem denna gåva är till förrän samma dag som jag ska besöka dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *