Falsk reklam som ger dig fler kunder än äkta reklam

Det finns en restaurang i Uppsala som kallar sig för Slakteriet och har skrivit att “kött är kärlek” på sina fönster.

Detta upprörde några personer då vissa av dem är aktiv i djurrättsalliansen. De kom dit med sina plakat och demonstrerade. Man skulle kunna tro att ägaren hade anlitat dessa personer att stå utanför hans restaurang med dessa skyltar. De fick massor av uppmärksamhet för sin insats. Jag talade med ägaren och frågade om det inte var han själv som hade anlitat dem. Det var inte han som hade anlitat dem, men ha talade om hur glad han var av att de hade tagit eget initiativ till att marknadsföra honom helt gratis dessutom 10 personer som frivilligt hade stället upp. Ägaren frågade om jag vill in och han ville bjuda mig på en middag. Jag hade inte tid att stanna och jag känner till denna ägare sedan förut. Slakteriet har väldigt god man enligt Uppsalaborna.

Nu vet ni i varje fall hur ni ska dra till er mer gäster för alla inom media dök upp och började både filma och fotografera. Så det var då inte bara 10 aktivisterna utan all media i Uppsala samlades även jag som Uppsalas största bloggare var där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *