Kopiera golddigger stilen om du vill bli rik

Har ni tänkt på att vissa kvinnor gifter sig rika trots att de viker ut sig eller är med i Paradise Hotell mm. Hur kommer det sig då att de alla gifter sig rika?

Anna Nicole Smith, prinsessan Sofia och Hollywoodfrun Isabella Adrian har alla gjort dessa saker på olika sätt och gift sig rikt. Isabella Adrian har inte bara hittat en kille från överklassen utan två gånger har hon varit i förhållande där killen kommer från en övre medelklass. Hennes förra pojkväns pappa var nära vän till vår kung Carl Gustaf så Isabella berättade för mig om att hon både kände prinsessan Sofia och Kung Carl Gustaf då hon även blev inbjuden till olika Amaranterbaler tillsammans med kungligheter.

Vad innebär Amaranterorden?

Amaranterorden var en hovorden grundad av drottning Kristinas år 1653. Orden var ursprungligen avsedd endast för drottningens närmaste bekantskapskrets, men kom att delas ut även till främmande furstar i likhet med en statsorden.
Sinamatic hittar du allt för att se ut som en Golddigger för det verkar vara en stor trend att se ut som en. För det är också oftast dessa tjejer som hittar folk med tjock plånbok att stadga sig med.

Dorothy Gale från Landet Oz.

Dorothy Gale maskeradkläder om du vill befinna dig i en sagovärld eller en sexiga skoluniform hittar du också på Sinamatics hemsida.

Skulle du våga ha framme en vuxenleksak? Nej naturligtvis inte, men nu kan du ha den framme då den är så dekorativ. Du kan själv gå in och se hur en sådan dekorativ ser ut.

Vad innebär den nya trenden Lipstick Vibe?

 Denna kan du ha i handväskan utan att någon anar vad den har för funktion, bra va? Kostar endast 99 kr. Du hittar även de som kallas för Rabbit här. Kan du tänka dig att vissa av dem styrs via en fjärrkontroll eller en app. Vet ej om det är en app man laddar ner. Tänk sedan om din mobil blev stulen så försök håll koll på din mobil om du skaffar dig en sådan.
BabyDoll & string Polka Dots något som skulle passa Hollywoodfrun som förut hette Natacha Peyre men numera heter något helt nytt dvs i dag heter hon Belle. Mycket fint namn anser jag fast jag gillar även namnet Natacha. Kolla även hon var med en dockhusåpa precis som Sofia och Isabella. Alla tre gifte sig riktigt bra till slut.

4 svar på ”Kopiera golddigger stilen om du vill bli rik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *