Du har makten i ditt liv in i minsta detalj utan undantag

I går så la jag ut min länk på en sida om Attraktionslagen och en av medlemmarna var så tacksam över att jag avslöjade hur jag påverkar mitt eget liv in i minsta detalj.

Till denna person skrev jag att mitt inlägg har personen själv attraherat in i sitt liv. Samt att den fina kommentaren hon gav mig har jag i min tur attraherat in i mitt liv. Oavsett vad det är som händer eller inte händer i ditt liv så är du regissören av ditt liv in i minsta detalj utan undantag. Attraktionslagen har inga undantag så därför finns inga ursäkter till något elände här i livet.

Vi kan aldrig fråga oss vad som hände när vi drog in eländet i vårt liv? För visste du om att fram till att du blir 8 år gammal så formas du och sedan den formen du får fram tills dess är mallen för resten av ditt liv? Vi blir helt enkelt hjärntvättade som barn när vi formas. Vi minns heller inte allt som har skett oss på ont och gott. Därför är vi ibland omedvetna om hur det kommer sig att vissa saker sker fast att vi inte ens tänkte eller kände i de banorna i vuxen ålder.

Första steg till förändring av ditt liv enligt attraktionslagen

Det första du måste tänka på är vad det är du mår dåligt av här i livet. Då ska du inte rabbla upp hela ditt liv, utan fokusera på en sak som stör dig. Tex att du attraherar in samma elände i ditt liv kan vara ett bra ex. Tex vissa människor är duktiga och ändå ställer de upp som volontärer resten av sina liv.

Hon jobbade nästan gratis trots sin skicklighet

En väninna berättade för mig om att hon hade jobbat ihop pengar för Musikhjälpen och sedan hade fått praktikplats på ett annat ställe. Det är inget fel med att jobba volontärt, men jobbar du enbart volontärt så ligger det ett fel i ekvationen. Det är inte meningen att bara dra till sig samma sorts dilemma i livet hela tiden. Jag ställde henne en fråga som löd “kan du komma i håg första gången från din barndom då du jobbade eller uträttade något bra utan att få något tillbaka? För energi ska aldrig kvävas om man ska leva efter attraktionslagen. Om du alltid ger och inte får något tillbaka då kvävs energin och du lever då inte efter den ljusa sidan av attraktionslagen. Hon kunde då minnas att hon någon gång hade hjälpt till att plocka ogräs som barn och allt hon fick var ett tack och ingen belöning. När du som barn uträttar något ska du få en belöning för att i vuxen ålder inte attrahera in denna upprepade gratis arbetandet.

Bli inte boven i dramat när du uppfostrar dina barn

Har du barn är det också viktigt med belöning och inte bara ett “tack” eller tycka att barn måste lära sig att ge utan att få något tillbaka. För då lär du dem detta för livet och kan på så sätt vara boven i dramat till att de aldrig attraherar in något annat.

 

 

 

 

2 svar på ”Du har makten i ditt liv in i minsta detalj utan undantag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *