Därför ska du låna Kungafamiljens egendom

Visste du om att du endast kan stjäla en grej från kungafamiljen om du vill vinna deras hjärta? Då talar jag inte om att stjäla deras hjärta genom att någon av dem ska bli kär i dig.

Det du behöver göra är att stjäla ett guldsmycke från dem som du sedan bör lämna tillbaka och längre ner förklarar jag varför. För att inte avslöja vad det är du ska ge kungafamiljen i gåva så måste du först stjäla på ett snyggt sätt och sedan återlämna den med pompa och ståt. De brukar ofta vara på Öland och de gillar närodlat och längre ner beskriver jag även varför. Det bästa du kan ge någon ur den svenska kungafamiljen måste ju vara att det ska vara närodlat från Öland.
Eftersom kungafamiljen är som gladast när de är på Öland och Victoria dagen sker i Öland så borde allt som kommer från Öland vara närodlat. För när jag intervjuade kungen och frågade vilket vatten som var bäst så sa han att vattnet de har i Öland är det bästa vattnet i Sverige. Han berättade att de döpte sina barn med egen vatten från Öland. Tänk så lyxigt tänkte jag och kom på att handtillverkade smycken i en smedja från Öland vore då perfekta presenten. Du kan dessutom lämna in ditt eget guld för att få ett helt nytt smycke av den. Johanna tillverkar alla sina smycken i fairtradeguld o silver
När du väl har tagit något smycke i smyg från kungafamiljen kommer de senare glädjas när du lämnar tillbaka det på ett helt nytt sätt. För vem vill inte ha smycken som är handgjorda och dessutom är alla metaller fairtrade och ekologisk framtagna. Detta är verkligen etisk sätt att framställa smycken på.

Jag kan verkligen fånga kungafamiljen på bild på ett sätt ingen annan kan.

 Nedan ser ni mina egna inspelningar när jag agerar frilansjournalist för tidningen Rojalisten och får på så sätt följa olika kungliga representationer runt om i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *