Mitt ordspråk om framgång

Just nu använder vi oss av två olika kontor en i Fyrislund och en i Librobäck och båda är de i industriområden.

I går berättade jag för Jennie vilken vision jag hade om att flytta kontoret och vi hade så mycket idéer kring våra drömmar att vi gick förbi kontoret på Fyrislund utan att någon av oss märkte något. Det blir lätt så när jag och Jennie kommer på idéer då kör vi åt fel håll eller går mot fel håll. Vi går in i oss själva så pass mycket att allt omkring oss suddas ut.

På måndag åker två av mina delägare utomlands för att bli färdiga med vår bloggportal och vår app.

Jag har sådan tur också när jag stannade upp med bilen så mötte jag på en regissör jag känner som bjöd in mig till massor av roliga event. Vi får se om jag hinner för just denna period i mitt liv hinner jag inte med något annat än att försöka starta upp dessa två bolag.

Drömmen är inte att jobba och nå framgång. Drömmen är att bli framgångsrik så att jag slipper jobba.

Nedan är kontoret på Librobäck hur stort som helst så att jag ibland går vilse i pannkakan. Kontoret i Fyrislund har perfekt utsikt för jag ser då en hage med hästar love it!

kontorslokaler uppsala

kontorslokaler uppsala

3 svar på ”Mitt ordspråk om framgång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *