Att lära känna folk via prins Daniel & kronprinsessan Victoria

Jag ska berätta för er om en sann kärlek som bara finns på film vad en son gjorde för sin far.

Detta är om en mycket känd person jag berättar om. Jag träffade denna offentliga person i samband med prins Daniel då de jobbar ihop. Tack vore prins Daniel lärde jag känna denna fantastiska killa med hjärta av guld.

Han pappa hade blivit sjuk och fick leukemi och detta gjorde väldigt ont hos sonen som vi kan kalla för Daniel (obs ej prins Daniel alltså). Läkaren sade att han inte hade långt kvar att leva då cancern hade spridit sig väldigt mycket och att hans värden var väldigt låga. Han visste inte hur han skulle få sin pappa på fötter. Pappan är invandrare och mamman svensk med alkoholproblem. Denna kille lånade en miljon kronor från banken och slösade alla sina pengar på sin pappa. Han köpte ett hus åt sin pappa från pappans hemland. Han bokade resa och gjorde allt för sin pappa med dessa lånade pengar. På det var den här killen som vi kallar för Daniel helt arbetslös.

Vad hände sedan med Daniel pappa?

Hör och häpna kära Affecter (en affecter är den som följer en influencer som du gör nu genom att följa min blogg). Hans pappa fick så mycket kärlek och omtanke av sin son att han klarade sig. Ett lån som han blev beviljad räddade hans pappa. En lån som han tog av kärlek till sin pappa. Så vad jag försöker säga till mina affecter är att Störst av allt är kärleken. Det finns inget större på denna jord än att känna sig älskad av de man älskar. Att upptäcka att de man älskade inte älskade en tillbaka villkorslös kan göra en människa sjuk av sorgen. Du kan också låna pengar om du ska göra något stort för någon annan. Jag kan rekommendera att du kan ta lån från Direkto om du är i behov..

Daniels historia har givit mig mycket motivation då jag själv just nu tar hand om en anhörig som har drabbats av bröstcancer. Jag vet vad kärlek kan göra för människor för jag har sett också själv detta med egna ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *