5 steg från mörker till ljuset

Det händer oss alla att vi helt plötsligt känner att det blir för mycket jobb och känner oss helt uttömda på energi.

Hur gör man då när man är mitt i ett virr varr av massor av arbete och man känner att man inte hinner med? Tror ni att jag aldrig hamnar i mörker och inte riktigt vet hur jag ska ta mig ur detta mörka tillstånd.  För ca 2 veckor sedan var jag i mörker och inte visste riktigt hur jag skulle ta mig ur eller när det ens skulle ta slut. Jag fick inte ens schema att jobba efter och för mig kändes det väldigt stressigt att behöva rycka in i tid och otid. Jag behöver struktur och schema i mitt liv för att kunna planer och känna att kontrollen ligger i mina händer. Jag måste ha kontrollen i mina egna händer och kunde planera mitt liv 2 veckor i förväg.

Jag har nog aldrig varit så stressad i mitt liv än när denna kontroll togs i från mig. Jag vågade inte boka in ett enda möte. Jag levde helt enkelt i en tid som jag kände inte existerade.

Vet ni hur jag gjorde för att ta mig ur den situationen med 5 enkla steg?

  1. Jag mediterade och affirmerade att jag skulle kunna planera mitt liv i minsta detalj.
  2. Jag gick och la mig tidigare så att jag inte blev väckt tidigt och behövde rycka in.
  3. Jag googlade lite och hittade Jobbusters och började anställa fler i mitt bolag. Det är en sida för dig som vill hitta drömjobbet och för dig som söker drömanställda personer i ditt bolag.
  4. Jag började tvätta håret på kvällarna så att jag kunde bli färdigt tidigare på morgonen.
  5. Jag plockade ur disken och lade in disk på kvällen för att ha mindre att göra på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *