Om jag är en influencer är du en affecter

Nu har vi alla i Organic Investment och Digimatic Partners haft 2 dagars konferens, frukost och brunch ihop.

Influencer VS Affecter

Kära affecter dvs bloggläsare jag har lite bråttom just nu då vi har ett möte kl 09.00. Om jag är en influencer dvs den som har inflytande, den som påverskar dvs influe på engelska som betyder den som influerar dvs den som har inflytande. Influenser är den som påverkar med olika sociala medier som youtube, instagram eller blogg. Då borde den som följer alla dessa sociala medier ha ett motsvarande namn och det är affecter. Dvs du som läsare/följare påverkas av det jag skriver. Det är nu jag Anne von Porat Hertiginnan af Uppsala som myntar nu detta begrepp och kallar alla följare för affecter.

Det har varit intensivt och lärorikt både jag och Jennie är supernöjda med hur vår week end har varit.

Nu ska jag på själva styrelsemöte igen för vår gäst har med sig avtal som hela styrelsen ska skriva under. Sedan kommer jag dela med mig till alla här på bloggen vad det handlar om.

Vi har ätit världens godaste brunch på Clarion Hotell i Uppsala på Dragarbrunnsgatan. En gång i en svunnen tid för tusen år sedan så bodde jag i huset bredvis Clarion Hotell. Jag delade även garage med Clarion Hotel och bytte den lägenheten. Sedan dess har jag bittert ångrat bytet för jag älskade detta område. Jag kommer förr eller senare flytta tillbaka till Sandbacken som området kring Clarion Hotell heter. Clarion Hotell ligger på Dragarbrunnsgatan 23 och jag bodde på Dragarbrunnsgatan 19 precis porten bredvid.

Ett svar på ”Om jag är en influencer är du en affecter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *