På konferensen föreläste jag på engelska

Jag har haft konferens hela dagen på Clarion Hotell i Uppsala och de har över 20 stycken konferenssalar för varje smak.

Vi hade fått en företagare som rest till Uppsala från London som skulle föreläsa för oss i vårt företag. Vad det är jag har hållit på med i några månader kommer jag avslöja innan 2017 tar slut. Det är än så länge superhemligt och jag får inte blogga om det än. Jag har i dag fått gå igenom hela min föreläsning på engelska och jag hade då min Power Point på engelska för att underlätta det hela.

När jag kom till Clarion Hotell Uppsala så började vi dagen med frukost och när jag skulle in till konferensalen såg jag ett mycket fint välkomande där de hade skrivit upp mitt namn Anne von Porat på dörren.

De jag hade med mig till denna konferens var ett gäng idioter tyvärr. De uppskattade inte allt som var gratis så då togs allt i från dem till slut. Sådan är lagen om attraktion när du inte är nöjd tas allt i från dig. Du ska vara tacksam och det krävs inte mycket intelligens för att förstå detta.

4 svar på ”På konferensen föreläste jag på engelska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *