Har du surfat på jobbet i smyg?

I dag har jag varit på vårt kontor hela dagen med några från styrelsen och när det blir lungt på jobbet så kollar jag in olika badrumsinredningar.

I samarbete med Vore

Jag är så nöjd med vårt nya kontor med utsikt över det vackra gröna. Vi började mötet kl 09.15 och avslutade det kl 13.15. Sedan hade jag ett telefonmöte med en företagare för ett möte jag ska på måndag på ett vackert slott i Sigtuna.

badrumsinredning
Här ser ni mig surfa på arbetstid för att checka in lite badrumsinredning inför min flytt. Fast än ska jag inte flytta. Här ser ni att jag är inne på Vore hemsida i tron på att ingen ser att jag surfar på arbetstid.
Jag och min kollega började direkt att städa vårt nya kontor för vi båda är kontrollfreak och vill ha det perfekt omkring oss. När vi fick ordning på kontoret så tyckte jag att jag förtjänade lite dö tid genom att surfa på arbetstid.
 På Vore gör du en väldigt affär enligt mig för det är utan mellanhänder direkt från vår fabrik. Det sparar du både pengar och bekymmer på. Kanske därför är det också så bra priser och ändå sådan hög kvalité på produkterna.
Nedan badrumsinredning kommer från Vore som heter Hoop 96 med en spegel till. Gillar när ett badrum inte har för stora inredningsdetaljer. Det ska vara minimalism för min del gällande badrum och dess inredning.
badrumsinredning
Kolla så snyggt med ett litet handfat och en platt spegel. En badrumsinredning ska inte vara mer komplicerad än så här enligt mig.

Missa inte!

Jag har nu deltagit i en vigselförättelse och bilder och vem det är kommer inom kort. Ska även på min första konferens i helgen för mina två bolag och detta är styrelsens första konferens tillsammans med en fabrikatör som kommer från London. På måndag åker jag till slottet tillsammans med Miss Jennie.

Ett svar på ”Har du surfat på jobbet i smyg?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *