Hur fungerar en snyltare enligt attraktionslagen?

Ett ordspråk snyltare glömmer är att den som inte klarar av att uppoffra en fjäder för en höna, förlorar även sin fjäder i en dålig affär till slut utan att vinna en höna.

En som snyltar på andra eller är för snål sänder brist på pengar till universum. Vad tror ni då att universum svarar? Jo då förblir du fattig och får fortsätta på din snylteri på andra. De snyltare jag har träffat är på samma ruta hela livet. En människa som lär sig att klara sig själv även i dåliga dagar kommer snart att få mer pengar i livet.

Missa inte!

Nu åker jag i väg till Stockholm ska fixa 3D tatuering och ta bort ärr ovanför mitt ena ögonbryn. I helgen är det konferens för mig både hela lördag och söndag. Vi kommer befinna oss på Clarion Hotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *