Skip to content
Veckomagasinet

Dominant bebis och griniga gubbar

Hur hade livet sett ut om en bebis tog kommandot och bestämde över alla andra?

Har du sett filmen Baby boss som handlar om en bäbis som får ett syskon och blir bortglömd.

Jag har inte hunnit se alla filmer men redogör ändå nedan vad de handlar om. Den film jag blir mest nyfiken på är Baby bossen.

Baby-bossen

Från skaparen av Madagaskar kommer nu den nya DreamWorks Animation komedin Baby-bossen. Han bär kostym och är troligvis den mest ovanliga babyn du kan tänka dig. Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull 7-åring vid namn Tim. Om du trodde föräldraskap var svårt innan har du inte träffat Baby-Bossen!

Going in style med griniga gubbar

Griniga gubbar som klagar på att allt var bättre förr har vi sett på bio många gånger. Men hur ofta dyker det upp en pensionerad trio som skippar gnället och skrider till handling istället?

Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin) och Willie (Morga Freeman) har varit vänner en evighet – jobbat på samma ställe, bott i samma kvarter, umgåtts med samma människor. Nu delar de även åldrandet med allt vad det innebär av fysiska krämpor och ekonomiska utmaningar.

Livet flyter på i en lugn lunk mellan läkarbesök och boulespel i parken – fram till den dag då bolaget de jobbat för säljs och pensionspengarna går upp i rök. Läget blir snabbt desperat för Joe som hotas av vräkning och Willie som inte har råd med en livsviktig operation.

Vad skall de ta sig till?

Svaret på den frågan kommer då Joe av en händelse blir vittne till ett bankrån vars förövare kommer undan med bytet. Skulle inte det här vara en utmärkt lösning för ett gäng som inte har något att förlora?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *