Vad skulle du göra om hela världen försvann i morgon?

Tänk dig om du fick välja fritt vad du ville göra om hela världen gick under i morgon.

Jag vet exakt vad jag skulle göra och har dessutom redan gjort det utifall domedagen sker i skrivandets stund så jag inget missar. Man har frågat folk vilken bok de skulle ta med sig till en öde ö. De flesta svarade att de skulle ta med sig Bibeln just för att den innehåller flera tusen sidor. Vem skulle du ta med dig till en öde ö om du fick välja?

Nedan ser ni vad jag hade gjorde utifall Domedagen skulle närma sig. I morgon kommer fler bilder och information om min våghalsiga utflykt.

Londonresan

Jag har svårt att ta mina möten utanför min arbetstid så de som jag har möten med har jag bokat in på min arbetsplats. Det kommer en dag då mer tid kommer att ges mig, men just nu ser det ut så här. Mina delägare på Digimatic Partners AB kommer att resa till London i oktober och jag kommer inte att kunna resa med tyvärr. Jag har planerat att resa till London i februari för att besöka fabriken vi kommer att samarbeta med.

Ge bort en upplevelse
Ni kan aldrig gissa var jag har varit.

Ge bort en upplevelse

Ge bort en upplevelse
Jag borde ha tagit med mig en kopp kaffe.

Ge bort en upplevelse

Ge bort en upplevelse

Jag har insett värde av att hellre vara ensam än i dåligt sällskap samt att tala är silver och att tiga är guld. Fast jag ska tala om för er kära bloggläsare var jag befinner mig och varför.

Jag ska berätta allt om vad jag gör upp på en av Uppsalas högsta byggnader dvs Uppsala slott. Samt berätta för er vem som är skaparen av det hela och har ett finger med i historien kring Uppsala slott numera.

2 svar på ”Vad skulle du göra om hela världen försvann i morgon?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *