Var snäll och pay it forward

Bästa födelsedagen hittils jag blev uppvaktad med äpplen.

Tobias plockade äpplen åt mig i Seminarieparken efter jobbet. De andra vännerna fick sitta i bilen och vänta medans Tobias gjorde en stor insats för samhället. Han hjälpte även gumman på bilden att plocka äpplen för att hon inte nådde. Gumman skulle göra äppelpaj.

Snällhet är en bristvara för folk. Alla är rädda för att utnyttjas som om de blir av med ett organ för varje gång de känner sig utnyttjade. Man blir inte av med något om man hjälper andra och jag lovar er alla era organ kommer att vara på plats även om ni ställer upp för andra. Fast för säkerhetsskulle så kolla så att dina njurar inte försvinner i varje fall.

plocka äpplen på lärarhögskolan seminariet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *