Bläckfisken som kunde se in i framtiden

En gång i tiden fanns en bläckfisk som kunde se in i framtiden. Denna bläckfisk hette Paul längre ner kan ni läsa om vad han kunde se och vad som hände bläckfisken när han hade för mycket information som inte uppskattade av alla människor.

Den nya säsongen av Premier League går av stapeln den 11-12/8 och ingen har väl missat alla reklampelare runt om i landet.

Lite kort historik om Premier Leauge

Premier League, hette förut FA Premier League, är en engelsk fotbollsliga, grundad 1992. Premier League har en division och ligger överst i det engelska ligasystemet.

20 klubbar spelar i Premier League varje säsong, varav de fyra första blir direktkvalificerade till Uefa Champions League. De tre sista blir nedflyttade till English Football Leagues förstadivision, The Championship.

Från att ligan bildades den 20 februari 1992 fram till 2007 hette den FA Premier League. Mellan 2004 och 2016 sponsrades ligan av Barclays Bank och kallades därför officiellt Barclays Premier League.  Så om jag hade varit deras sponsor skulle de kalla sig för Veckomagasinets Premier League?

Vad händer i Premier League förra året?

Säsongen under 2016-2017 största överraskningen var att Hull City som kvalade i division ett kan ta upp sig till Premier League och efter några omgångar leda hela Premier League.  För att därefter förlora en massa matcher åka ner till division ett igen. Största besvikelsen var nog ändå Manchester United som köpte en bra tränare, men det blir bara sexa. Det positiva med den lag som åker ner från Premier League och att de får massa miljoner från TV-rättigheterna som gör att de kan snabbt etablera sig och komma tillbaks till Premier League en av dom som gjorde det var bland annat Newcastle.

Bläckfisken Paul kunde se in i framtiden

Det förväntningar man har i år är lite svåra att förutsäga. Då måste man nog anlita den där bläckfisken Paul som alltid visste hur matcherna skulle sluta. De hade två lådor för olika lagnamn. Bläckfisken Paul satte sig i den låda vars lag skulle vinna. Det sägs att den där stackar Paul blev kidnappad. Ingen har sett till bläckfisken Paul efter det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *