Ditt val av utsikt beskriver vem du är!

Något jag sätter stort värde på är att få ett rum med utsikt som jag trivs med. Den utsikt jag önskar beskriver vem jag är.

Detta är du om du vill ha vatten som utsikt

Folk som väljer att se ut över vatten är människor som är fria i sina känslor. Vatten innebär ju känslor och vill man se på vatten så vill man också ha frihet och utlopp för sina känslor.

Detta är du om du vill ha människor som utsikt

Jag föredrar inte vatten eller sjö (värsta jag vet som utsikt). Jag föredrar att kunna se en torg av människor fast att de ska vara på avstånd i från mig. Passar mig som bloggare att jag vill att många följer mig, men jag vill ha kvar mitt privatliv.
När det gäller utsikt över folk så kan jag tänka mig att se folk även på nära håll fast då vill jag ha fönster med galler så att jag vet att ingen tar sig in. På  kan man få hjälp med fönster av olika slag. Det kostar dessutom inte med en konsultation. Det är ju en bra början till att fånga kunder är att inte ta betalt för en konsultation. Kommer i håg när jag ringde en advokat och han började ta betalt bara av att han svarade i telefon. Det var nog det värsta jag hade varit med om i mitt liv. Advokaten kändes som sådana medium man ringer till för 19.90 i minuten. SVEA  sköter också samtliga kontakter med tillverkare och håller ständig dialog för att hitta rätt lösning. De kommer hem till dig som kund, tar mått och lämnar prisförslag på den bästa lösningen. Sedan sköter de kontakten med fabriken, säkerställer leveransen och sedan kommer våra montörer som ser till att fönstren monteras korrekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *