Bästa HBTQ filmer jag har sett

Har ni sett filmen med Alicia Vikander som heter The danish girl?

The Danish girl handlar om den första mannen som gjorde en könsoperation. Allt började med att frun skulle använda honom som kvinno modell för att den riktiga modellen hade fått förhinder. Då var hennes man tvungen att ta på sig kvinno kläder och kände sig hemma i kläderna. Detta fick honom att inse att han kände sig mer som en kvinna än som en man. Frun tog hela tiden på sig skulde Man får följa deras väg hur det går till och vilka hinder de möter på vägen. Filmen är djup och mycket sorglig tyvärr. Det är ingen feel good känsla alls i filmen. Fast man får se vackra miljöer i filmen som en tröst på det jobbiga paret går igenom.

Torka aldrig tårar utan handskar

Fick även just veta att det finns  en streamingtjänst med inriktning på HBTQ filmer. Finns fler filmer om HBTQ filmer och jag tycker att marknaden är god gällande dessa typer av filmer.  Hos GazNet finner du ännu fler av dessa typer av filmer dvs HBTQ filmer. De har streamingtjänst den har Nordenst bredaste ställe för alla typer av dessa filmer. Enkelt och lätt att använda denna sidan.

En annan sorglig film jag har sett heter “Torka aldrig tårar med handskar” en svensk film som blev väldigt hyllad av kronprinsessan Victoria. Den är också för sorglig och är en svensk film. Någonstans i filmen kommer en homosexuell killes föräldrar på besök med en tårta för att fira honom. Han säger “Jag fyller ej år”. De sa att det var en avskedsfest då de såg honom som död eftersom han var homosexuell. Innan jag såg denna film så var det en homosexuell manlig vän till mig som berättade om denna scen. Han grät när han berättade om denna scen. Kan ni tänka er bara minnet av en scen fick denna kille att gråta? Förstår ni då hur sorglig filmen var. Han fick mig att genast vilja se denna film.

Adam Pålsson och Adam Lundgren spelar huvudrollerna i filmen “torka aldrig tårar utan handskar”

 

3 svar på ”Bästa HBTQ filmer jag har sett”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *