Äventyr som utspelar sig i framtiden

Jag gillar filmer som spelar sig i framtiden för man får  så mycket inspiration. Jag själv har drömt om hur man kan skapa schampo och balsam på ett mer effektivt sätt i en dröm. Jag avslöjar ej drömmen för någon kan kopiera min dröm då.

Jag är även inbjuden på pressvisningen av The Dark Tower som har biporemiär 16 augusti. Jag blir inbjuden på alla pressvisningar för varje film som har premiär. Kruxet ligget i att jag bor i Uppsala och pressvisningarna ligger i Stockholm. De glömmer att Uppsala är en stor stad där man också kan göra flera event inom media, press och inbjudningar.

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson spelar Major i den visuellt Ghost in the Shell. Det actionfyllda äventyret utspelar sig i framtiden där människor har förbättrats med hjälp av teknologi. Major räddas undan döden,och blir den första av i sitt slag: en mänsklig hjärna i en artificiell kropp som är designad för att bekämpa cyberbrottslingar.När Major utreder en farlig brottsling gör hon en chockerande upptäckt om sitt tidigare liv, och den organisation hon skapades för att tjäna.

Jag brukar gilla alla filmer med Scarlett Johansson och min favorit med henne är Boelyn Systrarna.

Logan The Wolverine är en amerikansk superhjältefilm om Marvel Comics-figuren Wolverine

Monster Trucks lite av en barnfilm på actionnivå.

Kong skull Island En annan version av King kong om ni minns den filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *