Renoveringen av mitt liv enligt attraktionslagen

Attraktionslagen läser av ditt värde genom dina känslor.

Det värde du sätter på dig själv känner attraktionslagen och universum på sig. När du sätter ett lågt värde på dig själv och har svårt att ta emot från andra så kommer universum sända dig människor som inte heller är villiga att ge tillbaka.

Relationer handlar om att ge och ta och ingen är född att vara skyldig att bara ge utan att få tillbaka något. Om jag umgås med människor som jag bara ska ge till så sätter jag heller ingen värde på mig själv.

Förut umgicks jag med människor där jag känner att jag var den som var mest tillmötesgående för att undvika konflikter. Om jag är konflikträdd och tillmötesgående så kommer också universum sända mig människor som älskar konflikter och som aldrig kan vara tillmötesgående.

Sorten jag inte orkar med

Det är sorten som ska ifrågasätta allt man säger. De ska vrida och vänder på allt för att de älskar konflikter. De vill gå till botten med varje liten “missförstånd”. Sedan orkar jag inte med folk som ljuger notoriskt och tror på en 5 årings nivå att man går på allt de säger. Vad dessa människor inte förstår att min energi räcker inte till att sätta dit dem varje gång de ljuger. Så de kan fortsätta sina liv med små och stora lögner om allt för jag tar inte ansvar eller orkar gå till botten med lögner.

Jag behöver inte ställa människor mot väggen när de ljuger. Jag affirmerar så att jag slipper dem i sådana situationer i stället. Jag stärker mig själv med mina affirmationer och min tro på attraktionslagen. Ingen kan rubba min balans när det enda jag tror på i detta liv är min egen tankes kraft. Jag tror inte på någon annan människa än mig själv. Jag kan när jag vill regissera om varje detalj i mitt liv och ändra på allt utan att behöva ställa en enda människa mot väggen.

“Jag sitter i förarsätet i mitt eget liv och påverkas inte av någon människa.”

 

 

blogg om skönhet och mode

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *