Sämsta komplimangen ever…..

Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Jag vill så gärna har eldig röd färg i håret och därför la jag i henna. Denna henna blev allt annat än rött och jag är så otroligt trött på detta nu. Jag vill ha pulver som färgar av sig på ens händer med orange färg så fort man kommer i kontakt med det. Denna jag använde färgade inte av sig tyvärr.

I dag såg jag en tjej med vackert rött hår och mådde extremt dåligt av att se det. Jag pekade ut henne för min syster och systern svarade med att jag hade exakt samma färg. Sedan avslutar hon sin mening med att jag även har militär grön färg i håret. Med dessa ord blev jag ännu mer ledsen och hon kunde inte hålla sig för skratt. För hon insåg sent att hon förolämpade mig otroligt mycket.

Nedan ser ni bilder som är tagna i dag och alla bilder är på mitt hår. Kan ni se att jag har flera färger? Man kan nästan tro att jag vill hedra pride festivalen med alla regnbågens färger.

färga håret med henna

färga håret med henna

färga håret med henna

färga håret med henna
Normal röd färg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *