Dina tidigare (regression) liv påverkar dina val

Jag är helt säker på att jag har haft tidigare liv dvs regression utan att behöva hypnotiseras för att få bekräftelsen.

Jag har förstått att såsom jag levde i mitt tidigare liv vill jag leva i dag. Detta tror jag är på en undermedveten plan för vissa och på en medveten plan för mig. För det man är van med känns tryggt. Har du levt på ett visst sätt i några sekler dvs flera liv så vill du leva så igen. Just i detta fall så tror jag att mitt drömhus påverkas mycket av vilket hus jag har levt i mitt tidigare liv.

Jag har försökt google på vackra hus och trädgårdar, men aldrig riktigt hittat det hus jag vet att jag en gång i tiden levde i. Därför har jag i stället ritat själv en bild som representerar hur jag levde förut.

Skulle jag bygga hus så skulle jag bygga precis såsom de bilder jag visar här i inlägget. Jag levde mitt i en stor stad i det största våning man någonsin har mött i sitt liv. Det var dessutom flera våningar så det handlar inte bara om en våning. I samma hus fanns domstol och även en gravplats hur läskigt det än låter. Mycket var gjord av marmor utomhus bl.a gravplatsen som egentligen låg i källaren där vi hade vår familjegrav. Det var vanligt på den tiden jag levde i att hade man det bra ställt så hade man oftast sin gravplats och kyrka i samma hus precis såsom jag hade det.

Jag älskar även inredning och den påverkas jag inte lika mycket av mitt gamla liv. För jag byter ständigt smak och tycke när det gäller inredning.

Jag vill gärna bo i en arkitektritad drömhus och då skulle jag inte ha en första våning om inte första våningen har galler för sina fönster. Nedan ser ni bild av ett fönster med galler såsom jag vill ha det om jag ska bo i villa eller hur bottenvåningen ser ut. För jag vill bo mitt i centrum fast med flera våningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *