Koden till att synas online

Hur kommer det sig att vissa bloggare har så hög statistik fast att de bara gör inlägg som ser ut som klotter? Hur kommer det sig att vissa hemsidor som säljer skräp säljer som smör?

Det finns koder för alla typer av marknadsföring om du driver en blogg eller hemsida. Ett bra knep är att byta länkar med andra välbesökta sidor. För vet du då vad det är som händer? Jo, Google kommer tycka att din blogg/hemsida är av kvalité och ranka den högre på google nästa gång någon skriver något som du har tagit med i din blogg/hemsida. Det finns digitala byråer som tar otroligt mycket i betalt för att hjälpa folk med denna typ av länkköp. Då innebär det att du får betala en viss summa för att någon ska länka din hemsida/blogg samt att förmedlaren dvs digitala byrån också ska ha sitt arvode. Man kan jämföra det med att köpa bröd eller baka det själv. Att göra det själv kostar dig inget, men att anlita digital byrå kan kosta dig minst 10 000 kr per månad.

Det finns fler olika hemsidor där man kan skapa snygga, roliga och personliga marknadsföringsgrejer. Kanske en snygg personligt designad strandflagga att ha med till stranden så man enkelt kan hitta tillbaka till sin plats – samtidigt som man gör reklam för sin blogg? Då vet alla på stranden att bloggaren solar så den dagen kommer du inte ens behöva blogga om stranden. Alla vet ju redan vad du har haft för dig. Eller godis och mineralvatten med personligt tryck att dela ut? Just godis och mineralvatten passar utmärkt på en utbildning som jag kommer att anordna tillsammans med mina kollegor för vår nya bloggportal.  Denna tröja bör då våra bloggare bära för att både marknadsföra sina bloggar och vår nya bloggportal där vi håller på att rekrytera bloggare som vill leva på sina bloggar heltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *