Jag är släkt med Tesla

Visste ni om att jag är släkt med Tesla? Längre ner i inlägget berättar jag hur jag är släkt med Tesla.

tesla

I samarbete med Mymoney
Först vill jag berätta om varför jag tror att man tjänar pengar på att driva omkring med en Tesla i stället för en vanlig bil. Företaget Tesla Motos   fick sitt namn efter fysikern och uppfinnaren Nikola Tesla.
Tesla bilar drivs ej med bensin vilket gör att bilen är billigare i längden. Samt så har jag hört att det är gratisparkering för den bilen överallt, men jag vet ej ännu om dessa källor stämmer. Är det någon som läser detta och vet bättre så får ni gärna kommentera sanna uppgifter angående gratis parkering.
Annars kan folk uppfatta det som att jag fortfarande skryter om att jag har parkeringsimmunitet som jag hade för några år sedan. För att köpa en Tesla bil så krävs det också pengar. Har du inte pengar så kan du låna pengar för ett billån. Tänk på att med tiden blir det billigare för dig.
Hos Mymoney kan du ta ett billån  kontantinsats, signera enkelt med Bank ID och de kommer att höra av sig samma dag eller om några timmar. Det kostar inget att ansöka så du kan prova din chans.
Tänk så bra att det finns olika sorters lån som man kan ta och att det dessutom går hur snabbt som helst. Sedan kan du ut och köra din nya bil och hoppas att du nu kommer att trivas med din nya bil. För mig bör en bil vara bekväm och lätt att parkera. Om det stämmer att bilen Tesla har fri parkering överallt då är det min självklara val i framtiden och för detta kommer jag behöva ta ett billån.
Glömde nästan att nämna hur jag är släkt med Tesla. Det är nämligen så här att min brorsson heter Tesla i andra namn.

2 svar på ”Jag är släkt med Tesla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *