Pre-Pride-Party Takterassen Sveavägen Stockholm

Scandinaviens största modebloggare Thomas Falkenstedt anordnar Pre Pride Party och bjuder in mig. Den som bjöd in mig är hans väninna Jessica Berghult.

Jag fick inbjudan för 2 dagar sedan och jag behöver 2 veckors planering för att kunna gå på event. Det blir massor av kända ansikten på plats och bilder kommer skickas till mig som jag senare kommer att lägga upp i bloggen.

Innan jag går till jobbet tar jag alltid en tur till Botaniska trädgården i Uppsala och lär mig mer om olika växter.

Åter är jag på Digimatic kontoret i morgon för mer planering. I höst blir det mycket jobb och jag kommer klargöra allt i bloggen step by step. Innan får jag inte lov av vår styrelse att gå ut och berätta alla planeringar. När varje steg är färdigt så lovar jag att återberätta allt här i bloggen till mina kära läsare.

 

2 svar på ”Pre-Pride-Party Takterassen Sveavägen Stockholm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *