Sephora öppnar den 25/8 i Forumgallerian Uppsala

Äntligen kommer Sephora till Uppsala och jag har bara längtat så mycket efter detta supermärke.

Sephora öppnar i Forumgallerian Uppsala
Just nu pågår stor REA i Forumgallerian så jag har gjort massor av kap ska ni veta.

Flash öppnar den 24/8 & Sephora den 25/8 och det är dessutom studiestart i dagarna. Det kommer att annonsera med print och banner samt ha värdinnor som delar ut flyers i gallerian & lite andra överraskningar.

Eftersom det byggs om för fullt i Forumgallerian så passar jag på att shoppa loss lite. Jag har gjort så mycket fynd och bara väntar på min resa till Aten för att använda kläderna. Samt min fantastisk roliga bloggevent måste jag vara uppklädd på.

Sephora öppnar i Forumgallerian Uppsala
Sephora öppnar i Forumgallerian Uppsala

Detta visste du inte om Sephora

Huvudkontor: Paris, Frankrike
Grundare: Dominique Mandonnaud
Grundades: 1970, Paris, Frankrike
VD: Christopher de Lapuente

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *